Michael Phelps a fumat canabis!!!

06:16 Edit This 0 Comments »

Americanul Michael Phelps a fumat canabis la petrecerea unor studenţi de la Universitatea South Carolina din Columbia, ce a avut loc în luna noiembrie a anului 2008, a anunţat cotidianul News of fhe World care a publicat şi fotografii cu sportivul consumând respectivul drog.

"Ştia clar ce face, se vedea că mai consumase canabis, ştia cum se fumează. A venit însoţit de un grup de fete şi a fost foarte gălăgios. Toată lumea a rămas surprinsă de prezenţa lui, a fost în centrul atenţiei", a declarat un martor prezent la petrecere.

Din cele povestite de cei prezenţi, Phelps a fumat canabis după ce a consumat o mare cantitate de alcool.

Phelps nu este la primul scandal de acest fel, în 2004, la vârsta de 19 ani, el fiind prins conducând sub influenţ alcoolului. Atunci, sportivul a pledat vinovat şi a primit o pedeapsă de 18 luni de muncă în folosul comunităţii şi o amendă de 250 de dolari.

Michael Phelps a fost vedeta Jocurile Olimpice de la Beijing, când a stabilit un nou record prin cele 8 titluri olimpice cucerite, depăşindu-l pe Mark Spitz, care a câştigat 7 titluri olimpice la Munchen, în 1972.

0 comentarii: